Deelnemen

Met jouw Porsche gratis op de showpaddock>

Met je eigen Porsche ben je natuurlijk van harte welkom op de showpaddock, ongeacht het type Porsche. Dit showautoticket is inclusief gratis entree voor de bestuurder.

 

Dit jaar gaat het aanmeld proces anders. Vorige jaren kon je een gratis ticket in de shop bestellen maar nu vul je het aanmeldformulier in via deze link. Daarna ontvang je via mail het ticket. Om een gratis entree + showticket te kunnen bemachtigen is het noodzakelijk dat je een Proudwheels profiel hebt. Je moet de Proudwheels gebruikersnaam invullen in het aanmeldformulier. Bekijk hieronder de info over Proudwheels. Wil je geen Proudwheels profiel aanmaken? Dan kunnen entree en showtickets los besteld worden in de ticketshop.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Proudwheels is de eerste social app voor petrolheads. Download Proudwheels in de app stores. Plaats jouw auto('s) in je eigen virtuele garage. Plaats updates en deel leuke herinneringen met fans. Of je nu in het bezit bent van een klassieke auto, tuned car, supercar, circuitauto of een elektrische auto. Ook autofans die nog dromen van een auto kunnen terecht op Proudwheels. Stel jouw virtuele droomgarage samen en connect met andere petrolheads. Bekijk hier meer over Proudwheels. 


Wanneer uw een speciale auto in de virtuele garage wilt toevoegen en deze staat niet in de lijst dan kunt u een mail sturen naar info@proudwheels.com. Dan wordt uw merk/model /versie zo snel mogelijk toegevoegd.

Tracktime (vrij rijden)>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €60,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
Alleen Porsches die op de paddock staan kunnen deelnemen aan het vrij rijden. De passagier moet 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- helm, deze is verplicht voor bestuurder en passagier
- passagier moet 16 jaar of ouder zijn
- geldig rijbewijs
- Showautoticket Porsche; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is geen entreeticket!
- Deelnameticket tracktime; bestel deze in de online ticketshop.

Parade>

Een leuke manier om je Porsche of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €40,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
Alleen Porsches die op de paddock staan kunnen deelnemen en inhalen is niet toegestaan. Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- Showautoticket Porsche; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is geen entreeticket!
- Deelnameticket parade; bestel deze in de online ticketshop.

Vip arrangement>

Als VIP gast geniet geniet u de gehele dag van geweldige catering en een VIP parking.
Een VIP ticket kost €150,- per persoon.

Bestel tickets

porsche concours>

Doe mee aan de Concours wedstrijd. Tussen 12:00 uur en 15:00 uur wordt de Porsche gejureerd door ervaren Porsche kenners..
U kunt zich aanmelden bij het podium.

 

Tickets
FOLLOW US: