Deelnemen

Vrij rijden>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel vrij rijden. Voor slechts €40,- (in de voorverkoop, ter plaatse betaal je €45,-) kun je 20 minuten vrij rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van minimaal 16 jaar, is toegestaan. Zorg wel dat je voor je auto een showautoticket hebt, alleen Porsches die op de paddock staan kunnen deelnemen aan het vrij rijden.
 
Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.
 
Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- helm

 

Parade>

Een leuke manier om je eigen Porsche en/of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen. Zorg wel dat je voor je Porsche, in de online ticketshop, een gratis showautoticket aanvraagt. Voor slechts €20,- (in de voorverkoop, ter plaatse €25,-) kun je 20 minuten rijden op het circuit.

 

 

Een helm is niet verplicht en 1 passagier, 16 jaar of ouder is toegestaan.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

VOOR VERTREK NAAR ZANDVOORT
Lees het reglement goed door, deze kun je hier vinden.

 

Neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier
- geldig rijbewijs

Met jouw Porsche gratis op de showpaddock>

Met je eigen Porsche ben je natuurlijk van harte welkom op de showpaddock, ongeacht het type Porsche. In de online ticketshop kan je een gratis showautoticket bestellen. Dit showautoticket is inclusief gratis entree voor de bestuurder.

Vip arrangement>

Als VIP gast geniet u van een exclusief programma. Zo rijdt u de Porsche Parade op het circuit. Geniet u van de hospitality met uitzicht op het circuit en heeft u exclusief toegang tot de pitsstraat (kinderen mogen onder begeleiding de pitsstraat in). Voor kinderen tot en met 5 jaar brengen wij niets in rekening. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar rekenen we €30,- per kind.

 

Aanvullende informatie over de VIP tickets ter plaatse wordt hier gepubliceerd zodra dit bekend is.

porsche concours>

Doe mee aan de Concours wedstrijd. Tussen 12:00 uur en 15:00 uur wordt de Porsche gejureerd door ervaren Porsche kenners..

 

Het is niet verplicht maar zou fijn zijn als u dan bij de Porsche bent zodat wij uw Porsche ook van binnen kunnen zien.

 

U kunt zich aanmelden door met uw Porsche zich aan te melden bij het podium.

 

Tickets
FOLLOW US: