Praktische info

OPENINGSTIJDEN:
Paddock Porsche 09:00-18:00

HONDEN ZIJN NIET TOEGESTAAN

LOCATIE:
CM.COM Circuit Zandvoort Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort

Bereikbaarheid:
 
Auto:
Automobilisten kunnen in hun navigatiesysteem het adres van de locatie van Circuit Zandvoort invoeren. Dit betreft de Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP. Indien de navigatie niet het huisnummer herkent, volstaat ook enkel de straatnaam. De hoofdingang van Circuit Zandvoort bevindt zich direct aan de straat. Geen navigatie? Volg dan vanaf de snelweg A9 de borden Zandvoort (via de afrit Haarlem-Zuid - N205) en vervolgens de N201 richting Zandvoort. Ook kan met op de A9 kiezen voor de afrit Haarlem (via de A200) om via de N200 naar Zandvoort te rijden. Let op! Bij een aantal evenementen zal een speciaal reisadvies opgesteld worden. Check altijd de webpagina van het betreffende evenement..
 
Openbaar vervoer:
 
Trein:
Zandvoort is mede door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag uitstekend bereikbaar met de trein. Circuit Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein gaat men naar rechts, richting de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steekt men schuin over, langs het tankstation en vervolgt de route over de Burgemeester van Alphenstraat. Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Zandvoort.
 
 
 
Bus:
Ook is het mogelijk om met de bus naar Circuit Zandvoort te reizen. Niet alleen vertrekken regelmatig bussen vanuit het centrum van Zandvoort richting het evenemententerrein van Circuit Zandvoort, ook zijn er directe verbindingen met Amsterdam en NS Station Haarlem Spaarnwoude met buslijn 80. Buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem) stopt zelfs direct in de buurt van de hoofdingang van Circuit Zandvoort.
Tickets
FOLLOW US: