Vraag een gratis entree + showautoticket aan!

04 Maart 2022
Vraag een gratis entree + showautoticket aan!

Met je eigen Porsche ben je natuurlijk van harte welkom op de showpaddock, ongeacht het type Porsche. Dit showautoticket is inclusief gratis entree voor de bestuurder.

Dit jaar gaat het aanmeld proces anders. Vorige jaren kon je een gratis ticket in de shop bestellen maar nu vul je het aanmeldformulier in via deze link. Daarna ontvang je via mail het ticket. Om een gratis entree + showticket te kunnen bemachtigen is het noodzakelijk dat je een Proudwheels profiel hebt. Je moet de Proudwheels gebruikersnaam invullen in het aanmeldformulier. Bekijk hieronder de info over Proudwheels. Wil je geen Proudwheels profiel aanmaken? Dan kunnen entree en showtickets los besteld worden in de ticketshop.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Proudwheels is de eerste social app voor petrolheads. Download Proudwheels in de app stores. Plaats jouw auto('s) in je eigen virtuele garage. Plaats updates en deel leuke herinneringen met fans. Of je nu in het bezit bent van een klassieke auto, tuned car, supercar, circuitauto of een elektrische auto. Ook autofans die nog dromen van een auto kunnen terecht op Proudwheels. Stel jouw virtuele droomgarage samen en connect met andere petrolheads. Bekijk hier meer over Proudwheels. 


Wanneer uw een speciale auto in de virtuele garage wilt toevoegen en deze staat niet in de lijst dan kunt u een mail sturen naar info@proudwheels.com. Dan wordt uw merk/model /versie zo snel mogelijk toegevoegd.

Tickets
FOLLOW US: