Home blokken

 • NEW!TRACKTIME

  Een leuke manier om je Porsche of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Vrij Rijden. Voor €60,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder, is toegestaan. Klik hier voor meer informatie.

 • NEW!PORSCHE PADDOCK

  Met je eigen Porsche ben je natuurlijk van harte welkom op de showpaddock, ongeacht het type Porsche. Je kunt het gratis showautoticket, incl. toegang voor de bestuurder, aanvragen via het formulier. Jouw Porsche krijgt dan een mooie plek tussen de honderden andere Porsches op de paddock. Deze is anders voor €10 te bestellen in de shop.

 • NEW!VIP ARRANGEMENT

  Er zijn diverse mogelijkheden om met of zonder supercar te genieten van een compleet verzorgde dag inclusief de hele dag eten en drinken en een VIP parkeerplaats à €150,- p.p.

 • NEW!PARADE

  Een leuke manier om je auto (Porsche) of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen Porsche op een rustig tempo de baan verkennen. Voor slechts €40,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan.

 • NEW!PORSCHE CONCOURS

  Doe mee aan de Concours wedstrijd. Tussen 12:00 uur en 15:00 uur wordt de Porsche gejureerd door ervaren Porsche kenners.. 

 • NEW!CLUBPADDOCK

  Uiteraard nemen de Porsche clubs een belangrijke plaats in tijdens het event. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier meer dan honderden clubauto's vinden, die een breed beeld van de verschillende klassieke auto's in Nederland weergeven. Meld vandaag nog jouw club aan via info@402automotive.com. 

 • Tickets
  FOLLOW US: