Exclusieve VIP Tickets

Exclusieve VIP Tickets

09:00 - 18:00, VIP Club

Wil je jezelf of iemand anders verrassen met een Exclusive VIP Ticket? Dat kan! Dit is een unieke mogelijkheid om Vredestein Super Car Sunday spectaculair en van heel dichtbij mee te maken. Er zijn een gelimiteerd aantal VIP tickets beschikbaar, dit is inclusief entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de pitlane en Supercar paddock. 's Ochtens een heerlijke kop koffie met wat lekkers op gang te komen, BBQ lunch tussen 12.30 en 14.30 en poffertjes in de middag.

Ook voor kinderen van 6 t/m 14 jaar is er een VIP ticket beschikbaar. Zij hebben dan ook entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de Supercar paddock. Gezien de leeftijd hebben zij geen toegang tot de pitlane. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een volwassenen VIP ticket.

INFORMATIE ZONDAG:
Laat uw VIP voucher scannen bij de kassa. Vergeet niet om uw VIP voucher mee te nemen. Deze levert u namelijk in bij de hostess van de VIP unit, u krijgt van haar uw polsbandje.

De VIP unit is de zwarte trailer op de paddock waarop staat “Poffertjes on tour”. Let op, er zijn meerdere vip units op het evenement, uw bandje is alleen geldig bij deze zwarte “Poffertjes on tour” trailer. Deze VIP unit bevindt zich geheel achterin op de paddock waar ook de pitboxen zijn.

Met uw polsbandje kunt u de gehele dag eten en drinken bij die VIP unit. 's Ochtends een heerlijke kop koffie met wat lekkers om op gang te komen, BBQ lunch tussen 12.30 en 14.30 uur en poffertjes in de middag.

Tevens heeft u met uw polsbandje toegang tot de pitlane, zolang de drukte het toelaat. Volg in de pitlane altijd de aanwijzigingen van de aanwezige marshalls op.
Telefoonnummer op de dag zelf voor vragen: 088-0402402

Klik hier voor het tijdschema, onder voorbehoud van wijzigingen.

GA NAAR DE TICKETSHOP